Menu Close
logo circuswaaghals 2018 met zonnetje

Waaghals Nieuws

Circus Waaghals 1 jaar!

Beste ouders,

Circus Waaghals bestaat bijna 1 jaar!

Daar zijn we trots op. We hebben elke week vier vaste lessen, zijn gevraagd voor projecten op scholen en festivals en hebben een aantal kinderfeestjes verzorgd. Daarnaast is de crowdfunding voor circusmaterialen geslaagd en hebben we al erg veel mooie spullen kunnen kopen.
We zijn jullie hierom ook erg dankbaar, voor jullie vertrouwen in ons en voor het enthousiasme wat we zien bij veel kinderen én ouders!

Een stapje verder

Circus draait om veel oefenen en trainen. Wat dat oefenen nog veel leuker maakt is als het een doel heeft, naast dat je gewoon heel graag met 3 ballen wilt kunnen jongleren bijvoorbeeld.
Wat ons daarom leuk lijkt is om naar een voorstelling toe te werken. Dat doen we aan het eind van het schooljaar, om het jaar samen af te sluiten, maar hoe leuk zou het zijn als we vaker ergens een optreden kunnen geven!
We willen hiervoor een commissie oprichten, en daar hebben we jullie voor nodig.We zoeken enthousiaste ouders die ons willen helpen dit te realiseren.Dus wil je hiermee helpen? Laat het ons weten via info@circuswaaghals.nl

De eerste vergadering is op  en er zal iemand van het bestuur bij aanwezig zijn om alles in banen te leiden. We horen erg graag van jullie! Ook als er nog tips zijn, of ideeën waar Waaghals van kan groeien of verbeteren.

Opgelet:

Er is een kleine wijziging in onze algemene voorwaarden:
kort door de bocht mogen lessen ingehaald worden in de andere les die week.

Indien een leerling door verhindering een les mist kan deze les op een ander moment en/of in een andere lesgroep van soortgelijk niveau worden ingehaald, mits er aan de volgende voorwaarden is voldaan: 1: Er is tijdig gecommuniceerd dat de les gemist gaat worden; bij geplande activiteiten 2 dagen van te voren, en bij onvoorzienbare omstandigheden zoals ziekte uiterlijk de ochtend voorafgaand aan de les. 2: De leerling kan in de andere groep meedraaien (qua niveau, groepssamenstelling), dit dient met de docent overlegd te worden en deze heeft hierin het beslissende woord. 3: Er is in de lesgroep waar ingehaald gaat worden nog plek. Er zal altijd eerst met de ouder worden overlegd hoe een gemiste les kan worden ingehaald alvorens dat dat ook daadwerkelijk kan plaatsvinden. Er is nimmer recht op teruggave van het lesgeld, ook niet als de les niet ingehaald kan worden.

Groeten van team Waaghals!