Menu Close
Ouder-kind Acrobatiek
Zaterdag les
 • 10:00 tot 11:15
 • Vanaf 6 jaar

Informatie over deze les:

De zaterdagles is een order-kind acrobatiekles. Wij geven deze les samen met Fabriek Fysiek. in deze les heb je samen de kans om te sporten en kennis te maken met acrobatiek. Door het grote gewichtsverschil kunnen jullie samen snel in niveau om hoog gaan. Dit betekent erg leuke en soms spannende trucs doen! Altijd onder begeleiding van onze docenten.

Het gaat niet om de moeilijkste trucs maar om een leuke training.

de zaterdagles

15 /per duo
 • meerdere docenten

Locatie

Onze zaterdagdocenten

Close Ellert

Ellert

Ellert is gediplomeerd acrobatiekdocent met 24 jaar acrobatiekervaring. Daarnaast is hij mede-oprichter van Circus Waaghals. Hij is handstandenspecialist, dus je kan er zeker van zijn dat je in zijn les ondersteboven gaat!

DOcent eva

Wouter

Wouter is al vanaf zijn veertiende verknocht aan acrobatiek en rolde via de toneelvereniging de circuswereld in. In het begin maakte hij vooral veel voorstellingen, maar al vrij snel trok het lesgeven hem. Bij de opleiding CMV van de Hogeschool van Utrecht kon hij bij toeval beginnen met lesgeven. Na een periode van lesgeven op verschillende plekken, Is hij nu sinds het begin van Circus waaghals bij ons betrokken.

Katherine

Katherine houdt er van om de lucht in te gaan. Ze doet taalonderzoek, maar als ze vrij heeft grijpt ze de kans om vooral veel te acrobatieken. Voordat ze de acrobatiek leerde kennen was ze lid van een team dat aan 'menselijke torens' deed (zoals in Catalonie).

schrijf je nu in

Door met ons contact op te nemen kunt u een proefles plannen.

  Voornaam ouder/verzorger:
  Achternaam ouder/verzorger:
  Adres:
  Postcode:
  Plaats:
  telefoonnummer:
  Uw email:
  Naam deelnemer:
  Geboortedatum deelnemer:

  ja ik ga akkoord met de algemene voorwaarden lessen Circus Waaghals

  schrijf je nu in :