Menu Close
Ouder-kind acrobatiek
Zaterdag les
  • 10:30 tot 11:30
  • Vanaf 6 jaar

Informatie over deze les:

De zaterdag les is een order-kind acrobatiek les. in deze les heb je samen de kans om te sporten en kennis te maken met acrobatiek. Door het grote gewichtsverschil kunnen jullie samen snel in niveau om hoog gaan. Dit betekent erg leuke en soms spannende trucks doen! Altijd onder begeleiding van onze docenten.

Het gaat niet om de moeilijkste trucks maar om een leuke training.

de zaterdag les

14 /per les duo
  • met jaar afsluiting

Locatie

Onze zaterdagdocenten

Nienke

Nienke is sinds een paar jaar intensief met acrobatiek bezig, waar het maar kan (op straat, park, bushokje, in de trainingszaal...). Ze heeft een passie voor acrobatiek en verschillende andere vormen van vrij bewegen zoals acroyoga, yoga en dans. Spelen is het kernwoord, in een open, veilige space. En waar kun je dit nou beter doen dan bij een jeugdcircus?

Janne

Om de week geeft bij ons een andere trainer les samen met Wouter. Onze fantastische trainers zijn Janne en Nienke binnenkort stelt Janne zich hier voor.

Wouter

Is al van af zijn veertiende verknocht aan acrobatiek en rolde via de toneelvereniging de circuswereld in. In het begin maakte hij vooral veel voorstellingen, maar al vrij snel trok het lesgeven hem. Bij de opleiding CMV van de Hogeschool van Utrecht kon hij bij toeval beginnen met lesgeven. Na een periode van lesgeven op verschillende plekken, richtte hij samen met twee anderen van Circus Zanzara een circus-theatergroep op: 'Dynamic Dreams'. Naast het trainen, optreden en lesgeven werd Wouter steeds actiever in de organisatie van het Nederlands Acrobatiek Festival en in de Nationale Acrobatiek Federatie. Hier had hij nu nog gezeten, was het niet dat Merel een aantal jaren geleden op het idee kwam een jeugdcircus In Nijmegen te beginnen. En nu zijn we blij dat hij bij ons mee doet.

schrijf je nu in

bij 7 ouder-kind paren zit deze les helaas vol

Voornaam ouders/verzorger :
Achternaam ouder/verzorger
Adres:
Postcode:
Plaats:
telefoonnummer:
Uw email:
Naam deelnemers:
Geboorte datum deelnemer:
Hiermee ga ik akkoord met de algemene voorwaarde lessen
ik ga akkoord met de algemene voorwaarde lessen circuswaaghals

schrijf je nu in :